Spuma Party la Eforie Aqua Park

Nu-i asa ca va plac petrecerile inedite? Eforie Aqua Park cunoaste acest lucru, fapt pentru care va invita sambata, 12 august, la un super party: Spuma Party. Vor fi amplasate pe marginea piscinei tunuri gigant de spuma care vor umple bazinele de clabuc. Atmosfera de vacanta va fi completata de animatori, concursuri, momente dedicate copiilor, muzica buna si mult dans. Daca doriti sa va scufundati in nori de spuma va invitam la finalul acestei saptamani la Eforie Aqua Park.

Eforie Aqua Park si-a propus si a reusit sa aduca vara aceasta zeci de mii de turisti in statiunea Eforie Nord. Pe parcursul acestui sezon estival, parcul acvatic a atras numerosi vizitatori dornici sa testeze cele noua tobogane, sa inoate alaturi de pesti in bazinul Scuba Joy si sa se distreze alaturi de animatori. Printre atractiile de vara aceasta s-a numarat si un jacuzzi cu o capacitate de peste 25 de persoane. Daca nu ati reusit sa ajungeti pana acum la Eforie Aqua Park, inca mai aveti timp. Nu uitati sa incercati si unul dintre cocktailurile tematice. Cele sase baruri, respectiv Cuba, Egipt, Wild West, Tiki, Mexic si Rusia, se intrec in savoare.

Starlin Bellen va asteapta la dans

Eforie Aqua Park se axeaza saptamana aceasta pe ritmuri latine. Invitatul special din Republica Dominicana, Starlin Bellen, va fi prezent la parcul acvatic de miercuri pana sambata si va da zilnic ritmul la aqua zumba. Este o placere sa il vezi si sa dansezi alaturi de el. Miercuri i se va alatura si Lucian Colareza, iar impreuna ne promit un super latino show.

Eforie Aqua Park isi doreste sa fie in sezonul estival 2017 casa de vacanta a copiilor dumneavoastra. Este deschis zilnic intre orele 9:00 – 18:00 si este situat in Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, intre Plaja Belona, Hotelul Europa si Lacul Belona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *