Techirghiol și Eforie se promovează împreună la Târgul de Turism al României

Patronatul Firmelor din Turism “Ion Movilă” (PFTIM)  – Eforie Nord, Eforie Sud și Techirghiol va fi reprezentat la Târgul de Turism al României, cel mai important eveniment de specialitate.  Târgul  se desfășoară în perioada 16-19 februarie, la Romexpo Bucureşti.
Vizitatorii pot să-şi aleagă vacanța preferată în stațiunile  (Eforie Nord, Eforie Sud și Techirghiol), profitând de ofertele speciale oferite de cei mai importanţi hotelieri din zona, pachete turistice pentru Sărbătorile Pascale 2017 si 1 Mai, vacanțe de relaxare,  wellness și spa, tabere școlare și nu  în ultimul rând, Oferte Speciale pentru planificarea  vacanţei de vară în 2017.
Standul comun al Patronatului Eforie-Techirghiol şi al Primăriei Eforie va putea fi vizitat în cadrul pavilonului C3 – stand 46 – pe parcursul  celor patru zile de târg, în intervalul orar 10:00-18:00 ( joi, vineri și sâmbătă) și între 10:00-16:00 duminică.
Pentru mai multe detalii despre unitătile de cazare membre în cadrul Patronatului Eforie – Techirgiol  și ofertele actualizate, vă invităm să accesți pagina de facebook https://www.facebook.com/Descoper%C4%83-Eforie-Techirghiol-413529618785215/ și/sau site-ul www.eforie-techirghiol.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.