TSD Constanţa, Moș Crăciun pentru copiii instutiționalizați

DSC_0086

în pragul sfintei sărbători a Naşterii Domnului, micuţii din Centrul de Plasament „Antonio” au primit în dar, din partea tinerilor social – democraţi constănţeni, o zi cu totul de neuitat.

Niciunui copil nu ar trebui să-i lipsească zâmbetul de pe chip, cu atât mai puţin de Crăciun, atunci când toţi îşi doresc, mai mult ca oricând, să fie alături de cei dragi. Din păcate, însă, micuții instituționalizați la Centrul de Plasament ”Antonio” din Constanța nu se bucură de dragostea și căldura unei familii.

DSC_0169

Tradiția TSD Constanța de a-i vizita și a le fi alături aduce bucurie pe chipul lui Petrică, Erkan, Gabi, Rebeca, Ștefania, Robert și a celorlați copii care au clădit o relație temeinică de-a lungul anilor cu tinerii social-democrați.

Nici de această dată, Moşul nu i-a uitat. A venit la cei mici încărcat cu dulciuri, iar aceștia i-au mulțumit prin colinde și poezii.

„Crăciunul este sărbătoarea bucuriei, a iubirii şi a speranţei. Prin gestul nostru, aceşti copii, de care ne leagă o frumoasă prietenie, au putut simţi, din nou, căldura unei familii. Astfel de prilejuri ne readuc laolaltă și ne bucură faptul că le putem fi alături și îi putem vedea cum cresc an de an”, a declarat Costin Răsăuţeanu, preşedintele TSD Constanţa.

DSC_0175

Repetată în fiecare an de către tinerii social-democraţi constănţeni, „Moş Crăciun iubeşte toţi copiii” este acţiunea de suflet a organizaţiei TSD Constanţa. Făcând parte din programul „TSD, pentru responsabilitate socială”, această acţiune îşi propune să aducă zâmbetul pe chipurile unor copii, pentru care cuvântul „familie” nu are nicio semnificaţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.