Un comandor al Armatei Române protestează în fața sediului PSD. Ce mesaj are pentru Liviu Dragnea

vladutoiu

Pe data de 10 mai 2017 ora 09.00, îmbrăcat cu ținuta de instrucție (de “deșert” ) militarul Nicolae Vlăduțoiu va fi prezent în fața sediului PSD din București pentru a-si manifesta indignarea față de politica de umilire, discriminare și denigrare a militarilor români în activitate și în rezervă/retragere.

”Armata nu este a politicienilor.
Ea este a Statului Român și a poporului Român! Armata este garantul independentei, suveranității și integrității teritoriale a ROMÂNIEI pe care, noi militarii nu o negociem cu nimeni. Armata se pregătește din timp de pace pentru a fi în măsură să-si apere, la razboi patria și poporul chiar cu prețul vieții. Armata este “brațul înarmat” al politicului, dar numai în caz de pericol.
Cine vrea să se alăture demersului meu îi aștept cu dragă camaraderie. ONOR ȘI PATRIE!
Comandor (r) Nicolae Vladutoiu”, a spus militarul.

Iată mesajul său:

Domnului Liviu Dragnea
Presedintele Partidului Social Democrat
De peste 25 de ani asistam la erodarea, cu buna stiinta, a Statului Roman. Am asistat pasivi la adevarate acte de tradare nationala: distrugerea industriei si agriculturii romanesti. Asistam la stergerea de pe harta lumii a acestui colt de rai binecuvantat de Dumnezeu. Ne-am saturat sa fim batjocoriti si umiliti in lume, pentru ca cei care ne-au reprezentat nu au avut niciun interes sa promoveze si sa pastreze in relatiile internationale adevaratele valori, autentice ale Romaniei
Luati masuri hotarate si:
Opriti defrisarea padurilor, vanzarea pe nimic a bogatiilor solului si ale subsolului.
Opriti exodul fratilor si copiilor nostrii pe meleaguri straine pentru o paine mai buna.
Opriti derapajele nepermise ale Institutiilor Statului.
Opriti politica de educatie a copiilor si tinerilor nostrii prin programe scolare menite sa “prosteasca” nu sa dezvolte.
Opriti politica de desnationalizare prin tainuirea adevaratei istorii a poporului roman si interziceti propagarea istoriei contrafacute in laboratoarele celor care ne vor pieirea.
Harta Europei, dar mai ales harta Romaniei, este plina de crucile eroilor neamului care au luptat, s-au jertfit si au platit pretul suprem, VIATA, pentru a lasa o mostenire extraordinara urmasilor lor si urmasilor, urmasilor lor.
Opriti politica de umilire si de discriminare a militarilor romani, politica ascunsa, de desfiintare a Armatei. Politica promovata in ultimi ani este un act de INALTA TRADARE. Desfintarea Armatei inseamna desfintarea STATULUI. Militarii si personalul civil din armata Romaniei sunt cei mai prost platiti din societatea romaneasca. Armata este echipata si inzestrata necorespunzator.
Sa credem ca proiectul Legii Salarizarii Unitare a fost eleborat fara acordul dumneavoastra? Ma intreb de unde atata cinism si rautate la adresa militarilor activi si in rezerva. Oare ati observant cate articole din Legea Fundamentala, Constitutia Romaniei au fost incalcate?
Seful Statului Major General, comandantul de facto al Armatei Romane, are acelasi coeficient de salarizare cu manelistii si cu manuitorii de papusi-marioneta! Comandantii de unitati si mari unitati sunt situati pe trepte de salarizare inferioare celor in care sunt incadrati clovnii si alti artisti de circ Nu stiati? Va prezint doua exemple:
Seful Statului Major General (General cu patru stele) coeficient 4,35 (pag. 56 draft) pe aceeasi treapta cu dirijor, coregraf, solist vocal, manuitor papusi-marioneta:
Colonelul (comandant de unitate, mare unitate) : coeficient 2,32 2,74, pe aceeasi treapta cu sculptor papusi (pag. 56), sufleor (pag. 57) si cu o treapta mai jos decat un artist de circ: coeficient 2,91 (pag. 58), sau manuitor papusi: coeficient 3,37 (pag. 58),
Ca sa nu mai vorbim ca prin art. 40 din proiectul Legii Salarizarii Unitare incalcati drepturile de pensie ale personalului militari- actualizarea in timp real.
De aceea nu va rog, nu va implor ci va somez sa opriti discriminarea si umilirea militarilor activi si in rezerva.
Militarii in rezerva nu au pensii speciale. Militarii in rezerva au pensii militare de serviciu.
Militarii activi nu sunt nici manelisti, nici papusari si nici artisti de circ. Ei sunt luptatori care au jurat sa-si apere tara chiar cu pretul vietii!
Indreptati DISCRIMINAREA PENSIONARILOR MILITARI, provocate de LEGEA 223/2015 SI OG 57/2015, care nu respecta principiul actualizarii si recunoasterii situatiilor juridice similare: la grade, functii, specialitate, vechime egale – pensii egale, indiferent de anul pensionarii.
FITI ROMANI, FITI PATRIOTI SI LUPTATI PENTRU TARA DUMNEAVOASTRA!
Cu stima si consideratie
Comandor(rez) Nicolae Vladutoiu

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.