Un consilier judeţean a murit după ce a căzut de pe bloc

Stelian-Nicolae Fronescu, consilier județean PSD din Constanța, a murit, în această după-amiază, după ce a căzut de pe un bloc aflat în construcţie în municipiul Constanţa, pe strada Eliberării la nr. 47.

Bărbatul, care ar fi locuit peste drum de blocul aflat în construcţie, i-ar fi cerut unui angajat al şantierului să îl lase să vadă cum arată apartamentele din clădire, iar după câteva minute a căzut în gol, de la o înălţime de aproximativ 30 de metri, fiind văzut de un trecător, care a alertat autorităţile.

La locul incidentului au ajuns echipaje de pompieri şi de la descarcerare şi cadre medicale de la Ambulanţă, dar acestea nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Trupul acestuia a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului.

Poliţiştii spun că victima era cunoscută cu antecedente medicale şi au deschis o anchetă pentru a stabili dacă este vorba despre un accident sau o sinucidere.

După ce au aflat de incident, reprezentanţii Consiliului Judeţean Constanţa au transmis un comunicat de presă în care deplâng dispariţia colegului lor şi transmit condoleanţe familiei.

skyscrapercity.ro

Blocul de pe care a căzut (foto: skyscrapercity.com)

De asemenea, preşedintele ales CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a trimis, separat, un mesaj de condoleanţe, prin care îşi “exprimă durerea şi profundul regret faţă de trecerea în nefiinţă a bunului prieten şi coleg Stelian-Nicolae Fronescu”.

Nicolae Fronescu a fost consilier judeţean al PSD în două mandate, începând cu anul 2008. Fost director al Direcţiei Pieţe, Târguri şi Oboare Constanţa, el era membru în consiliile de administraţie ale Regiei de Transport în Comun, Spitalului Clinic Judeţean şi Spitalului de Pneumoftiziologie din Constanţa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.