Vergil Chițac: „Mi-am dat demisia din PNL”

Senatorul Vergil Chițac și-a dat demisia din PNL.

„Categoric nu voi pleca la alt partid”, a declarat acesta pentru Constanța 100%.

Senatorul liberal a explicat și motivele demisiei.

„Demisia mea are legătură cu nesoluționarea contestației pe care am depus-o referitoare la alegerile de la Organizația Municipală a PNL Constanța, din martie 2017. Îmi mai dau demisia și pentru motivul următor: am aflat la București că mai mulți colegi din Constanța se plâng de mine, că din cauza mea nu pot să facă și să dreagă. Eu zic așa: mă retrag din partid, le las calea liberă spre orizonturi nemărginite din punct de vedere politic. Mă tem că prezența mea aici face ca ei să dea vina pe alții pentru insuccesele lor”, a spus Vergil Chițac.

Vergil Chițac a obținut, la alegerile locale de anul trecut, un scor istoric pentru PNL. Numai 7.000 de voturi l-au despărțit de funcția de primar al municipiului Constanța.

Peste câteva zile, acesta și cei doi ex-consilieri locali PNL Romeo Rezeanu și Horia Căliminte vor organiza o conferință de presă.

One comment

  • Puiu cel mic

    pai nu mai bine bea si el un suc la clubul pensionarilor si mai deapana povesti din armata decat sa dea cu subsemnatul in fiecare zi la partid si sa plateasca cotizatia lunara din modest-i pensie ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.