Viceprimarul Dumitru Babu și-a dat demisia

Dumitru Babu

Dumitru Babu se ține cu mâna de cap, în timpul unei ședințe de consiliu local

UPDATE: Astăzi este 1 aprilie. Dumitru Babu nu și-a dat demisia

Dumitru Babu, unul dintre viceprimarii orașului Constanța, și-a dat, astăzi, demisia din funcție.

Acesta și-a motivat decizia prin faptul că nu și-a îndeplinit sarcinile de serviciu așa cum se aștepta. Colegii de partid, dar și mulți constănțeni, îi reproșează mai multe lucruri, printre care faptul că nu a reușit să rezolve problema câinilor fără stăpân, a iluminatului public și că, mai ales, a neglijat mediul de afaceri. În ultimii aproape doi ani, investițiile mari au lipsit.

De asemenea, se mai reproșează modul în care a gestionat unele autorizații de construire unor oameni de afaceri.

Nu în cele din urmă, în cadrul partidului din care face parte, PSD, s-a ridicat problema datoriilor pe care firmele sale le aveau la bugetul locale, firme care au fost vândute înainte de a fi falimentate.

Încă nu este clar dacă primarul Decebal Făgădău va mai avea voie să folosească BMW-ul seria 5 în continuare, în condițiile în care bolidul este înmatriculat pe una dintre firmele care aparține fratelui lui Dumitru Babu.

PSD se va întruni zilele viitoare pentru a stabili o nouă nominalizare pentru funcția de viceprimar. Cuvântul decisiv îl va avea primarul Decebal Făgădău, care este și președinte executiv al PSD Constanța.

Donații pentru un jurnalism independent

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.