VIDEO. De ce se asfaltează din nou străzi care nu aveau nicio groapă?

asfaltare confort urban

Asfaltul de pe strada Soveja, din zona intersecției cu bd. Tomis, este înlocuit (9 noiembrie 2017)

SC Confort Urban SRL, societate în subordinea Primăriei Constanța, muncește de zor, de câteva zile, pentru a reasfalta strada Soveja.

Se distruge stratul de asfalt de suprafață, care este decapat cu o freză, iar apoi se toarnă un strat nou de asfalt. Se întâmplă asta și în zona podului de la Butelii, dar și în zona intersecției cu bulevardul Tomis.

„Nu înțeleg de ce strică asfaltul și pun unul nou. Circul zilnic pe aici și nu era nicio groapă. Mi se pare că sunt bani aruncați”, ne-a spus un șofer.

În imaginile pe care le puteți vedea mai jos se poate observa că asfaltul de pe banda cealaltă de mers nu are probleme.

Am încercat să aflăm de la conducerea Confort Urban cât costă această operațiune și de ce este nevoie de ea. Nu am primit niciun răspuns la emailurile trimise, directorul Andrei Florin nu a răspuns la mesaje, la dispecerat nu poți vorbi cu nimeni, îți răspunde robotul. Am cerut un punct de vedere, ieri, și purtătorului de cuvânt al Primăriei Constanța, Ionela Halciuc. Până în prezent nu l-am primit, dar îl vom publica dacă ne va fi pus la dispoziție.

P.S. Vineri seară, SC Confort Urban ne-a trimis răspunsul la întrebările adresate referitoare la acest subiect. Le puteți citi aici:

Am aflat de ce Confort Urban asfaltează din nou strada Soveja și cât ne costă

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.