VIDEO inedit. Caprele au ieșit la păscut pe străzile orașului Constanța

capre constantaReporterii Constanța 100% au surprins imagini inedite în orașul Constanța. O turmă de capre păștea nestingherită într-unul din cartierele din municipiu. Mai multe dintre ele găsiseră iarbă pe jos, iarbă netăiată de foarte mult timp, după cum arăta, altele se ridicaseră pe două picioare și, sprijinite de gard, căutau mâncare în copaci.

Imaginile sunt surprinse într-unul din cartierele plin de vile și apartamente noi din Constanța.

Orașul Constanța are pretenții de smart city și de oraș european, pretenții care nu se împacă foarte bine cu prezența caprelor în cartiere.

„Orașul nu aparține numai României, ci Uniunii Europene și Alianței Nord Atlantice”, spunea primarul Constanței.

Tot el afirma că smart city este despre oameni (nu despre capre).

„Îmi doresc să construiesc un proiect de smart city în care să nu fiu captiv unei soluții hardware, unui anumit tip de produs, unei anumite soluții software, ci unei soluții care să primească scoring din partea locuitorilor, a turiștilor și investitorilor. (…) Vă invit să criticați atunci când vedeți documente strategice care pleacă doar de la necesitățile de bază și nu se uită la un viitor comun și luminos, așa cum ar trebui să fie această lume: o sumă de smart city-uri din ce în ce mai active, din ce în ce mai dinamice și mai bine guvernate”, a mai spus primarul, cu altă ocazie.

Știrea cu caprele care pasc în mijlocul Constanței poată fi văzută aici:

FOTO. O constănțeancă s-a trezit cu un șarpe pe mașină

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.