VIDEO. PSD Constanța promitea, în 2015, „milioane de metri pătrați de iarbă”. Le-ați văzut?

copac taiat

Copac tăiat (fotografie cu caracter demonstrativ)

În octombrie 2015, într-o conferință de presă, conducerea PSD Constanța spunea că,dacă primarul lor va câștiga alegerile locale, niciun metru pătrat de iarbă nu va mai fi defrișat. Ba mai mult, afirma că mai avem nevoie de milioane de metri pătrați de iarbă.

„Vă garantez eu că dacă mâine primarul PSD câștigă alegerile, de poimâine vă garantez eu că niciun metru pătrat de iarbă nu va mai fi defrișat. Vă garantez eu. Niciun metru pătrat de iarbă nu va mai fi defrișat.”, spunea Gheorghe Donțu, proaspăt întors în partid.

Președintele Organizației Județene PSD Constanța, Felix Stroe, a întărit cele spuse și a plusat.

„Nu că nu va mai dispărea niciun metru pătrat de iarbă, trebuie să reînființăm niște milioane de metri pătrați de iarbă”, a spus acesta.

Între timp, constănțenii postează imagini din oraș cu pomi care se taie, pentru a lăsa loc, probabil, unor blocuri.

Sunt convins că cei doi lideri ai PSD consideră și acum că afirmațiile lor sunt corecte – și chiar sunt.

Mai multe detalii despre acest subiect, dar și cifre îngrijorătoare, puteți citi aici: Genocid ecologic. Spațiul verde din municipiul Constanța a fost măcelărit. Ce spune un raport al Băncii Mondiale

Informațiile publicate de Constanța 100% pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.