Vreți să vindeți înghețată sau pop-corn la vară, în Constanța? Iată ce trebuie să faceți

tonete inghetata in constanta

Mai mulți constănțeni cumpără înghețată de la o tonetă amplasată în Piața Ovidiu (foto: Constanța 100%)

Primăria Municipiului Constanţa organizează în data de 18.04.2018, la sediul din bd. Tomis nr. 51, licitaţie publică deschisă în vederea atribuirii de amplasamente în Constanța, pentru desfășurare de activități comerciale cu caracter temporar în zone publice, în sezonul estival 2018, pentru:

  • producere și comercializare înghețată (utilaj specializat – vehicul), ora 10:00;
  • comercializare înghețată (tonetă), ora 11:00;
  • producere și comercializare sucuri naturale, pop-corn, vată de zahăr, sandwich-uri (utilaj specializat – vehicul/aparat), ora 13:00;
  • închiriere echipament sportiv (biciclete simple/karturi cu pedale), ora 14:00.

Garanţia de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Preţul minim de pornire al licitației publice deschise, modalitatea de organizare și desfășurare a licitației, cât și zonele cu numărul de amplasamente sunt detaliate în caietul de sarcini și în instrucțiunile privind organizarea și desfășurarea procedurii de închiriere, care se obțin odată cu achitarea taxei de participare/amplasament/tip de activitate. Oferta se va depune pentru fiecare amplasament în parte, pe tip de activitate desfășurată.

Documentele licitației se pot procura începând cu data de 02.04.2018, între orele 11:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II. Data limită pentru depunerea ofertelor este 13.04.2018, ora 16:00. Ofertele se vor depune la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II. Relații suplimentare se pot obține de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat în City Park Mall, bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II sau la nr. de telefon 0241/488192. În caz de neadjudecare a unor amplasamente sau de renunțare la cele adjudecate, licitația publică deschisă se va relua la o dată stabilită ulterior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.