1 ianuarie vine cu scumpiri la combustibili, tutun, alcool, băuturi dulci

masini benzina

Benzina şi motorina se scumpesc, odată cu creșterea accizelor, planificate pentru 2024. De la 1 ianuarie 2024, se va aplica prima majorare a accizei. Prețul va crește cu 6 bani pe litru.

Apoi vor mai exista alte doua etape de creștere a accizei, in aprilie si in iunie. Per total, de pe urma acestei masuri, vom vedea benzina mai scumpa cu 18 bani pe litru si motorina mai scumpa cu 17 bani pe litru.

Un plin de 60 de litri ne va costa mai mult cu aproape 11 lei. Acciza creste in 2024 etapizat, in așa fel încât șoferii sa nu resimtă foarte tare aceste majorări de preturi.

Nu doar accizele la carburanți cresc, ci si cele la tutun, alcool sau băuturi dulci. Așadar, și pentru acestea vom plăti mai mult.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendiu pe strada Făgetului din Constanța. Completare: alarmă falsă

joi dec. 7 , 2023
Un incendiu a izbucnit în această noapte la anexa unei locuințe de pe strada Făgetului, municipiul Constanța. La fața locului intervin mai multe echipaje ale ISU Dobrogea, Detașamentul Fripis: două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o descarcerare, un SMURD. COMPLETARE. „Incendiul nu se confirmă. Este vorba despre o […]

V-ar putea interesa și: