10.000 de locuri de cazare pentru fanii UNTOLD, în Cluj-Napoca

UNTOLD cazare

Oricine caută un loc de cazare pentru perioada festivalului UNTOLD, va găsi, începând de azi, cel puțin o opțiune care să îi fie pe plac.

Fanii festivalului care nu au reușit încă să-și rezerve un loc de cazare, o pot face direct de pe site-ul UNTOLD, la secțiunea Accommodation. Peste 10.000 de locuri de cazare, dintre care și în căminele studențești din Cluj-Napoca, sunt deja disponibile.

În CAMPUSUL UNTOLD, fanii vor avea posibilitatea să se cazeze în camere cu 2 sau cu 4 paturi în căminele Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) și ale Universității Tehnice (UTCN). Camerele de cămin vor avea pază pe tot parcursul șederii și recepție non-stop.

Opțiuni disponibile:

  • Camere Premium (Cămin USAMV ) – 2800 RON + taxe/ 4 nopți – baie proprie, 2 persoane în cameră
  • Camere Confort (Cămin UTCN) – 1800 RON + taxe/ 4 nopți – baie proprie, 4 persoane în cameră

Mai multe informații despre facilitățile fiecărei opțiuni de cazare găsiți pe http://untold.com/accommodation. După epuizarea locurilor de cazare, organizatorii vor suplimenta cu noi opțiuni.

Organizatorii festivalului alături de clujeni își doresc să reconfirme faptul că orașul Cluj-Napoca este unul dintre cele mai prietenoase orașe din Europa. În acest sens, toți clujenii care își doresc să ofere un spațiu de cazare turiștilor pe perioada festivalului (de la apartamente pana la case) pot să trimită detaliile despre posibilitățile lor de cazare pe mailul cazare@untold.com, urmând ca organizatorii festivalului să promoveze aceste variante în rândul celor care vor ajunge în acest an la Cluj-Napoca.

În plus, turiștii au la dispoziție și deja celebra platformă “Adoptă un UNTOLD-ist”. În ultimii doi ani peste 3000 de participanți, veniți din țară sau din străinătate, au fost adoptați de clujenii care și-au deschis cu mare drag ușa și canapeaua.

Festivalul UNTOLD va avea loc în perioada 1-4 august, la Cluj-Napoca.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Peste 9.000 de constănțeni și-au plătit taxele la mall

Tue Apr 2 , 2019
Peste 9.000 de constănțeni și-au plătit taxele la mall, în primele trei luni ale anului Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța informează cetățenii că punctul de lucru din centrul comercial Vivo a fost închis începând de azi, 02 aprilie 2019. „Plata obligațiilor fiscale într-un centru comercial s-a dovedit și […]
auchan vivo constanta