10.000 de puieți se vor planta în Peștera de către voluntari

Pestera (2)

A șasea ediție a campaniei „Plantăm fapte bune în România” va avea loc anul acesta pe data de 19 noiembrie simultan în nouă județe, printre care și Constanța, în comuna Peștera.

La nivelul celor nouă județe vizate vor fi împădurite 42 de hectare, fie plantări noi, fie completări ale zonelor în care s-a acţionat în primăvară sau în toamna anului trecut.

Ca în edițiile anterioare, Centrul pentru Resurse Civice are bucuria să fie partenerul acțiunii ecologice din județul Constanța.

Astfel, pe 19 noiembrie, aproximativ 200 voluntari vor planta peste 10.000 puieti de gladita, ce vor completa perdeaua de protectie forestiera plantata deja pe marginea DJ 222, sectiunea dintre A2 si intrarea in comuna Pestera.

Actiunea este planificata a se derula intre orele 9.00 – 14.00

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Primăria Constanța a majorat până la 10 ori amenzile pentru nerespectarea autorizației de construire

Thu Nov 17 , 2016
Având în vedere modificările survenite în actele normative ce fac referire la autorizarea executării lucrărilor de construcții, Direcția Poliția Locală din cadrul Primăriei municipiului Constanța aduce la cunoștința opiniei publice faptul că, pentru nerespectarea autorizației de construire, amenzile au crescut considerabil. Astfel, dacă până la începutul acestei luni cei care […]