10 motive pentru care să mergi la Revelion 2017 din Piața Ovidiu din Constanța

Cea mai tare petrecere a anului de la malul mării este la doar câteva ore distanță. Momentul trecerii dintre ani este marcat de către Asociația Descoperă Constanța și Primăria Constanța cu un superb foc de artificii și nume sonore ale muzicii românești: Voltaj, Anda Adam și Cargo.

Organizatorii au întocmit top 10 motive pentru care nu trebuie să ratezi Revelionul din Piața Ovidiu, chiar dacă afară sunt condiții de iarnă.
 
1. Toboșarul trupei Cargo, Tavi Pilan, a câștigat recent titlul de cel mai bun toboșar din România. E un adevărat eveniment să-l vezi LIVE.
 
2. Voltaj a lansat nu unul, ci două videoclipuri în ultima lună și vor cânta Hit-urile lor arhi-cunoscute pe lângă piesele noi.
 
3. Trupa Cargo lansează evenimentul VINYL pe 25 ianuarie, dar tu poți să asculți piesele în premieră la Constanța.
 
4. Asociația Descoperă Constanța are proiecte cultural-educative pentru constănțeni, iar băieții de la Voltaj sunt mentorii „Voltaj Academy” – școala de muzică pentru copiii și adolescenții talentați din România.
 
5. Pentru prima dată la un eveniment public din Piața Ovidiu participanții au voie cu șampanie. Organizatorii i-au convins pe reprezentanții Jandarmeriei Constanța să accepte sticlele de șampanie și paharele de plastic.
 
6. La miezul nopții vom avea parte de 4 tone de artificii de categoria 4 – adică tot ce vezi prin marile orașe ale lumii.
 
7. Sute de oameni au muncit timp de două luni pentru ca acest eveniment să rivalizeze cu orice alt mare concert din România.
 
8. Sistemul de sunet este L-Acoustics K2 – cel folosit la concertele Madonnei. Vei auzi fiecare notă de chitară și fiecare ton cântat de artiști. Sunt 70.000 watts în boxe și aproape 100 decibeli în urechile spectatorilor.
 
9. Jocul de lasere este sincronizat cu muzica. Te vei bucura și tu de el în ultimele 10 minute ale anului 2016.
 
10. Constanța va vedea pentru prima dată două Space Canons – tunuri de lumină ca-n filmele cu Batman!

„Concertul organizat în Piața Ovidiu este primul mare eveniment al anului 2017. În perioada imediat următoare, pregătim 3 zone de evenimente – unul pe plaja din Constanța, altul în Piața Ovidiu și al treilea în parcarea de la Poarta 1 a Portului Constanța. 2017 este anul în care marii artiști ajung la malul mării”, a declarat Victor Maxim, președintele Asociației Descoperă Constanța.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Tărâmul Crăciunului redevine Ţara Piticilor. Program artistic gratuit timp de o săptămână

sâm dec. 31 , 2016
Ţinând cont de succesul imens în rândul constănţenilor al evenimentului-concept desfăşurat în perioada 1 – 30 decembrie 2016, Festivalul Iernii – Tărâmul Magic al Crăciunului, precum şi de faptul că vacanţa de iarnă a elevilor se încheie în data de 8 ianuarie, pentru perioada 31 decembrie 2016 – 7 ianuarie […]

V-ar putea interesa și: