100 de jandarmi, gata să păzească centrala nucleară de la Cernavodă, în cazul răspândirii coronavirusului

centrala nucleara cernavoda

În contextul răspândirii la nivel național a infectării cu virusul COVID-19, prefectul Constanței a avut o întâlnire cu conducerea CNE Cernavodă, în vederea stabilirii unui set de măsuri care să prevină perturbarea activității unui obiectiv energetic și strategic de importanță națională.

„Reprezentanții SN Nuclearelectrica SA mi-au prezentat un plan de continuitate a activității, menit să mențină producția de energie electrică la un nivel constant.”, a precizat acesta.

Astfel, în cazul în care situația o va cere și vor fi consemnate cazuri de infectare în zonă, angajații vor intra în izolare direct la locul de muncă. Mai precis, vorbim de peste 450 de oameni care vor avea parte de toate condițiile necesare activității, odihnei și hranei pe toată perioada aplicării regulilor de izolare.

Totodată, aproximativ 100 de jandarmi vor fi la datorie să păzească CNE Cernavodă.

„Această măsură extraordinară va fi luată doar în strânsă legătură cu evoluția răspândirii coronavirusului în regiune, iar planul de continuitate a fost elaborat special pentru a nu obstrucționa procesele operaționale ale centralei nucleare.”, a mai spus prefectul.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

FSLI: Cerem măsuri urgente și ferme - Ministerul Educației și Cercetării trebuie să oblige inspectoratele și directorii să nu mai cheme angajații din învățământ la lucru!

joi mart. 12 , 2020
Este o situație de urgență națională, iar populația trebuie protejată! Federația Sindicatelor Libere din Învățământ consideră că protejarea oamenilor în fața COVID – 19, prin toate măsurile care pot fi dispuse, este indiscutabil obligatorie! Federația noastră solicită Ministerului Educației și Cercetării să dispună de urgență inspectorilor și directorilor să nu […]
bacalaureat profesori

V-ar putea interesa și: