11 mai, „Rock IT Fest”, a doua ediție ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatica Crucial)

crucial

A doua ediție ETIC (Evenimentul de Tehnologie Informatică Crucial) îşi propune să revoluționeze din nou conceptul de eveniment IT în partea de SE a României şi vă invită să evadaţi din monotonia biroului şi să pătrundeţi într-o atmosferă de… festival.

Idea de Rock s-a născut din necesitatea de a îndepărta de conceptul standard de eveniment clasic IT și de a găsi acea expresie cuprinzătoare atât ca formă, cât şi ca mesaj la contactul cu publicul larg.

Aşa a luat naştere “Rock IT Fest”. Acest eveniment este adresat persoanelor pasionate de IT, care sunt dornice să fie la curent cu tot ce este nou în acest domeniu care sunt invitate sa participe la festivalul brand-urilor bine – cunoscute pentru a afla ultimele noutăţi şi tot ce este reprezentativ pentru industria în care activăm.

Anul 2017 menține trează atenția asupra vulnerabilităților prezente în sistemele informatice folosite de companii și persoane fizice. Trăim o epocă în care este mai important ca oricând să ai parteneriate strategice și de colaborare pe o piață acerbă și care se schimbă de la un minut la altul. Compania Crucial, ca și integrator de sisteme pe regiunea Dobrogea pune la dispoziția clienților cele mai noi soluții ce rezolvă mare parte din aceste provocări. Vă așteptăm la eveniment să descoperiți atât pericolele ce ne pândesc zilnic, dar mai ales partenerii noi si de tradiție cu ajutorul cărora rezolvăm aceste probleme.” Cătălin ANGHEL, Director Vânzări, Crucial Systems.

Rock IT Fest aduce laolaltă 14 vendori, care vor propune soluții performante capabile sa creasca nivelul de securitate și productivitate al unei companii. Mai mult, evenimentul va fi unul practic in cadrul caruia se va putea testa aplicațiile cheie ale celor mai cunoscuți furnizori globali, pentru a identifica dacă se pliază cu cerintele și nevoile participanților.

Participarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pentru înregistrare, vizitati pagina http://events.crucial.ro.

(Comunicat de presă)

parteneri Constanta 100% CT100
Constanta-financiara-sigla-jpg
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
Mitshubishi
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.