113 elevi constănțeni au fost premiați la concursul „Împreună cu Hristos prin lume în Mileniul III”, în care au concurat copii de pe toate continentele

elevi
Fotografie cu caracter ilustrativ

În perioada 23-29 ianuarie 2023, s-a desfășurat ediția a VII-a a Concursului național online cu participare internațională „Împreună cu Hristos prin lume în Mileniul III”, cu tema: „Rugăciunea, aripă spre cer”.

Concursul a fost organizat de Episcopia Ortodoxă Română a Italiei și Arhiepiscopia Vadului, Feleacului și Clujului, Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj, Inspectoratul Școlar Județean Buzău și Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr”, Cluj-Napoca.

„Concursul a adunat peste 13.000 de elevi de pe toate continentele: România, Italia, Moldova, Grecia, Franța, Ukraina, Japonia, SUA, Norvegia, Spania, Marea Britanie, Portugalia, Austria, Irlanda, Canada, Australia, Danemarca, Kenia, Rusia, Ungaria, Turcia, Noua Zeelandă.”, a anunțat ISJ Constanța.

Județul Constanța a fost reprezentat de către Școala Gimnazială Nr. 12 „B. P. Hasdeu” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 43 „Ferdinand” Constanța, Școala Gimnazială Nr. 28 „Dan Barbilian” Constanța, Școala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu” Valul lui Traian, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Costinești, Școala Gimnazială Nr.1 Valul lui Traian, Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari, Școala Gimnazială „George Enescu” Năvodari.

Duminică, 5 martie 2023, în cadrul festivității de premiere, 113 elevi constănțeni au primit premii și felicitări pentru modul în care s-au prezentat la această competiție.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiect de lege pentru revenirea la 5% a impozitului pe dividende inițiat de trei liberali

mar mart. 7 , 2023
Florin Cîțu, parlamentar PNL, a anunțat pe 7 martie că a depus proiectul de lege pentru reducerea impozitului pe dividende de la 8% la 5%. Proiectul prevede, de asemenea, reducerea pragului de plată a contribuției de sănătate de la 24 de salarii minime la 12 salarii minime în cazul veniturilor […]
economie in scadere

V-ar putea interesa și: