12 cai frumoși vă așteaptă la CMSN VIDEO

cai manej delfinariu (4)

Clubul de echitație din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța este deschis în această perioadă și îi așteaptă pe copii, dar nu numai.

„Avem 12 cai de diferite rase, fiecare pregătit pentru stadiul fiecărui elev. Avem căluți pentru începători, cât și pentru avansați, avem căluți pentru plimbări – ponei – dar și căluți pentru copii puțin mai mari.”, spune Bogdan Feraru, coordonatorul clubului.

Sunteți așteptați de miercuri până duminică, între orele 08.00 și 16.00.

Manejul de la CMSN Constanţa are o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi şi este deschis pe tot parcursul anului. Echitația de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii se face într-o incintă închisă chiar și pe timpul iernii, dar de primăvara caii și elevii ies în aer liber.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

George Niculescu, fost prefect al Constanței, una din propunerile PNL pentru un Consiliul de Administrație al Romgaz

joi mart. 4 , 2021
Ministerul Energiei, condus de liberalul Virgil Popescu, are trei propuneri pentru Consiliul de Administraţie al producătorului şi furnizorului de gaze naturale Romgaz (SNG), companie la care are o participaţie de 70% fiind acţionar majoritar. Propunerile urmează să fie discutate la adunarea generală a acţionarilor din 11 martie 2021, scrie Ziarul […]
prefectul george niculescu

V-ar putea interesa și: