12 scafandri și mai multe ambarcațiuni caută un om care ar fi dispărut ieri în Marea Neagră VIDEO

În aceasta dimineața s-au reluat căutările persoanei posibil dispărute în Marea Neagră ieri seară, în zona Mamaia Nord, plaja Latino.

La misiune participa 12 scafandri și un echipaj de prim ajutor SMURD B. Au fost trimise în ajutor ambarcațiuni ale Agenției Romane de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM) și Gărzii de Coasta.

https://www.facebook.com/CT100.RO/videos/1847709872034537

În urmă cu circa 14 ore, prin sistemul unic al apelurilor de urgenta s-a primit un apel prin care s-a anunțat că o persoana se afla în larg, în Marea Neagra în zona Mamaia Nord. La fata locului s-au alocat un echipaj SMURD b, scafandri și o ambarcațiune ARSVOM. Efectivele initiale au fost suplimentate cu o ambarcațiune RHIB a inspectoratului dar și elicopterul SMURD pentru survol. Ieri, la ora 18:50, din cauza conditiilor meteo, cautarea a fost sistată.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Record negativ: 555 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus într-o singură zi

Wed Jul 8 , 2020
Grupul de Comunicare Strategică a anunţat miercuri 555 de cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, cel mai mare de la debutul pandemiei în România, numărul total ajungând la 30.175. De asemenea, 18 persoane au murit în ultimele 24 de ore, bilanţul deceselor ridicându-se la 1.817. […]
coronavirus

V-ar putea interesa și: