129 de turiști americani au venit pe Dunăre până în Portul Constanța

Nava de croazieră River Adagio, cu 129 de pasageri americani la bord, a acostat, marţi, în Portul Constanţa.

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) a anunţat, printr-un comunicat de presă, că, marţi, a acostat la terminalul de pasageri al Portului Constanţa nava fluvială River Adagio.

“Astăzi, 129 de pasageri americani vor face vizite în zonă, la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, Catedrala Sf. Petru şi Pavel şi în staţiunea Mamaia.  Mâine, 28 septembrie, turiştii vor pleca spre Bucureşti, unde se încheie această călătorie”, a afirmat CN APMC.

Potrivit sursei citate, alţi aproximativ 130 de turişti americani sunt aşteptaţi să se îmbarce la bordul navei River Adagio şi să plece din Portul Constanţa, următoarea escală a navei de pasageri fiind portul Ruse.

În luna iulie 2022, în județul Constanța au ajuns 5738 de turiști străini. La nivel de ţară de rezidenţă a turiştilor străini, primele 2 ţări din care au sosit turişti străini în judeţul Constanţa, în luna iulie 2022 au fost Germania și Statele Unite ale Americii.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Se oprește apa în Cartierul Nord din municipiul Medgidia

Tue Sep 27 , 2022
RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei în Cartierul Nord din municipiul Medgidia, joi – 29 septembrie 2022, pentru înlocuirea unei piese componente (compensator) de la nivelul magistralei cu diametrul de 800 mm, de pe strada Independenței. Astfel, în intervalul orar 08.00 – 20.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii […]