129 de turiști americani au venit pe Dunăre până în Portul Constanța

Nava de croazieră River Adagio, cu 129 de pasageri americani la bord, a acostat, marţi, în Portul Constanţa.

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC) a anunţat, printr-un comunicat de presă, că, marţi, a acostat la terminalul de pasageri al Portului Constanţa nava fluvială River Adagio.

“Astăzi, 129 de pasageri americani vor face vizite în zonă, la Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Edificiul Roman cu Mozaic, Catedrala Sf. Petru şi Pavel şi în staţiunea Mamaia.  Mâine, 28 septembrie, turiştii vor pleca spre Bucureşti, unde se încheie această călătorie”, a afirmat CN APMC.

Potrivit sursei citate, alţi aproximativ 130 de turişti americani sunt aşteptaţi să se îmbarce la bordul navei River Adagio şi să plece din Portul Constanţa, următoarea escală a navei de pasageri fiind portul Ruse.

În luna iulie 2022, în județul Constanța au ajuns 5738 de turiști străini. La nivel de ţară de rezidenţă a turiştilor străini, primele 2 ţări din care au sosit turişti străini în judeţul Constanţa, în luna iulie 2022 au fost Germania și Statele Unite ale Americii.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se oprește apa în Cartierul Nord din municipiul Medgidia

mar sept. 27 , 2022
RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei în Cartierul Nord din municipiul Medgidia, joi – 29 septembrie 2022, pentru înlocuirea unei piese componente (compensator) de la nivelul magistralei cu diametrul de 800 mm, de pe strada Independenței. Astfel, în intervalul orar 08.00 – 20.00, vor fi afectați de lipsa apei consumatorii […]

V-ar putea interesa și: