13 locuri de muncă și trei sferturi la stat, 575 la privat. Sudorii și tubulatorii navali sunt la mare căutare

Nu avem vești bune pentru cei care își caută un loc de muncă la stat. În această perioadă, disponibile 13 locuri de muncă și trei sferturi (adică o poziție cu jumătate de normă și una cu sfert de normă). Cinci dintre ele sunt scoase la concurs de Primăria Mangalia (detalii AICI).

În rest, este nevoie de muncitori, un fochist, un referent, administratori de patrimoniu.

În domeniul privat, AJOFM Constanța are 142 de oferte care însumează 575 de locuri de muncă (detalii AICI). 60 dintre ele sunt oferite de General Concrete Cernavodă, în Cernavodă, pentru muncitori necalificați și schelari, câte 30 pentru fiecare. Tot câte 30 de posturi mai sunt disponibile, la o singură firmă, pentru tubulatori navali și sudori cu arc electric acoperit sub strat de flux. O altă societate are la dispoziție tot 30 de locuri pentru tubulatori navali și 30 pentru sudori, dar de data aceasta cu arc electric cu electrod în mediu de gaz protector. Se caută și lăcătuși mecanici (tot 30 de locuri disponibile).

Tubulatorul naval prelucrează ţevile şi amenajează navele cu instalaţii de tubulatură aferente diferitelor maşini şi agregate sau necesare circulaţiei fluidelor la bordul navei.

Dacă dați click pe link-urile de mai jos obțineți detalii despre locurile de muncă de la stat.

Muncitor fochist – Universitatea „Ovidius” din Constanţa

Muncitor fochist – 2 posturi – Universitatea „Ovidius” din Constanţa

Șofer – Universitatea „Ovidius” din Constanţa

Referent II – Primăria Comunei Adamclisi, Judeţul Constanţa

Administrator de patrimoniu I (S) – Şcoala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza” din Constanţa

Pedagog școlar I-A – Liceul Teoretic „George Emil Palade” din Constanța

Muncitor III (M) – Şcoala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza” din Constanţa

Îngrijitor (0,25 normă) – Grădiniţa cu Program Prelungit „Tic-Pitic” din Hârșova, județul Constanța

Administrator patrimoniu I S 0,5 normă – Şcoala Gimnazială nr. 11 „Dr. Constantin Angelescu” din Constanţa

Vă recomandăm și:


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prințesa urbană a emigrat în Olanda. „Aici e liniște”

sâm ian. 29 , 2022
Ioana Chicet-Macoveiciuc, în vârstă de peste 40 de ani, o cunoscută autoare de cărţi pentru copii şi blogger de succes, sub numele Prințesa urbană, a emigrat. Anunţul l-a făcut pe pagina sa de Facebook, prin intermediul unui video de puţin peste 5 minute în care a explicat de ce părăseşte […]
Ioana Chicet-Macoveiciuc, o cunoscută autoare de cărţi pentru copii şi blogger de succes, sub numele Prințesa urbană, a anunţat joi, 27 ianuarie 2022, că părăseşte România.

V-ar putea interesa și: