13 persoane dintr-un sat cu 464 de locuitori, reținute pentru că au provocat un scandal monstru

13 persoane din satul Lespezi, comuna Dobromir, județul Constanța, au fost reținute pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Satul avea, la ultimul recensământ 464 de locuitori.

„Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală – Postul de Poliție Dobromir au reținut ieri, 15 septembrie a.c.,13 persoane bănuite de comiterea faptelor, pe raza localității Lespezi din județul Constanța.”, au anunțat reprezentanții IPJ Constanța.

Astfel, la data 7 septembrie 2020, în urma unui conflict spontan, două grupuri de persoane, rude, s-au agresat fizic reciproc, pe fondul consumului de alcool. Patru dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

În urma administrării probatoriului în cauză, cele 13 persoane, fiind vorba despre 8 bărbați și 5 femei, au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propuneri corespunzătoare.

Dobromir este o comună formată din satele Cetatea, Dobromir (reședința), Dobromiru din Deal, Lespezi, Pădureni și Văleni. Este singura comună din România în care etnicii turci sunt majoritari. Conform recensământului din 2011, etnia turcă reprezintă 57,76% din populație.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

One thought on “13 persoane dintr-un sat cu 464 de locuitori, reținute pentru că au provocat un scandal monstru

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cristina Rizea, coordonator PLUS regiunea sud-est, de la gestionar al unui chioșc Telegraf la director economic într-o firmă cu un singur angajat

mie sept. 16 , 2020
PLUS are, nu de multă, vreme, un nou coordonator pentru regiunea sud-est: Cristina Rizea. O scurtă privire pe un CV al doamnei Cristina Rizea, pe care l-am găsit pe site-ul său, https://cristinarizea.ro, a ridicat câteva semne de întrebare. De exemplu, scria acolo că era director al unui SRL din 2006, […]
https://www.ct100.ro/cristina-rizea-coordonator-plus-regiunea-sud-est-de-la-gestionar-al-unui-chiosc-telegraf-la-director-economic-intr-o-firma-cu-un-singur-angajat/

V-ar putea interesa și: