13 persoane dintr-un sat cu 464 de locuitori, reținute pentru că au provocat un scandal monstru

13 persoane din satul Lespezi, comuna Dobromir, județul Constanța, au fost reținute pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Satul avea, la ultimul recensământ 464 de locuitori.

„Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală – Postul de Poliție Dobromir au reținut ieri, 15 septembrie a.c.,13 persoane bănuite de comiterea faptelor, pe raza localității Lespezi din județul Constanța.”, au anunțat reprezentanții IPJ Constanța.

Astfel, la data 7 septembrie 2020, în urma unui conflict spontan, două grupuri de persoane, rude, s-au agresat fizic reciproc, pe fondul consumului de alcool. Patru dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

În urma administrării probatoriului în cauză, cele 13 persoane, fiind vorba despre 8 bărbați și 5 femei, au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propuneri corespunzătoare.

Dobromir este o comună formată din satele Cetatea, Dobromir (reședința), Dobromiru din Deal, Lespezi, Pădureni și Văleni. Este singura comună din România în care etnicii turci sunt majoritari. Conform recensământului din 2011, etnia turcă reprezintă 57,76% din populație.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Constanța 100% pe Facebook printr-un Like mai jos:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.