13 persoane infectate cu Covid-19, internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, au fost declarate vindecate

13 persoane infectate cu Covid-19, internate până astăzi la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, au fost declarate vindecate.

Este vorba despre pacienți care au provenit din centrele de carantinare și care au fost testate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

„Aceștia s-au recuperat rapid, grație schemelor de tratament aplicate de medicii constănțeni. Acum, cele 13 persoane vor fi transportate în județele de domiciliu cu ajutorul ambulanțelor private, iar în următoarele 14 zile vor sta în autoizolare, pentru a elimina orice risc în viitorul apropiat. Zi de zi ne confruntăm cu situații noi, unele regretabile, altele care ne încurajează să mergem mai departe. Împreună, vom reuși să trecem peste aceste momente, asta este cert. Trebuie doar să fim responsabili, să avem grijă de noi și să stăm acasă”, a declarat prefectul Constanței, George Niculescu.

Acesta a mai spus că 202 persoane aflate în carantină în centrul din Mamaia au plecat spre casă, în județele de domiciliu. Este vorba despre românii repatriați din Italia, sosiți pe Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța pe data de 21 martie. Acești oameni se vor întoarce acasă cu ajutorul autocarelor puse la dispoziție de Ministerul Afacerilor Interne.

Românii care au stat în carantină în Mamaia provin din toate zonele țării. Spre exemplu, avem 12 persoane din Bacău, 12 persoane din Mehedinți sau 13 persoane din Prahova.


Lasă un comentariu

Your email address will not be published.