1,6% din membrii USR Constanța și-au dat demisia. Caragheorghe: „Sunt nereprezentativi la modul general”

1,6% din membrii USR Constanța și-au dat demisia. Caragheorghe: „Sunt nereprezentativi la modul general”

USR Constanța, partid aflat la guvernare, a suferit primele pierderi importante de membri. 10 persoane din filiala Constanța și-au dar demisia recent. Cum filiala are 623 de membri, înseamnă că 1,6% din aceștia au plecat.

„De azi mă alătur și eu celor care și-au dat demisia recent din USR Constanța. A fost o experiență incredibilă pentru mine din care am învățat multe.”, a scris, pe o rețea de socializare, Ramona Leonida, membru USR.

Interesant, aceasta este reprezentanta primarului Vergil Chițac în mai multe consilii de administrație a unor școli (funcție neremunerată).

„Nu s-a întâmplat nimic deosebit. Este alegerea personala a unor colegi si le-o respectam. Dacă unii vor să facă show în online… sunt liberi să o facă.”, a declarat Dumitra Caragheorghe, președinte USR Constanța.


Acesta a precizat că cei care și-au dat demisia sunt „doar membri fără funcții” sau „nereprezentativi la modul general”.

La nivel județean, USR are circa 1.200 de membri simpli.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Directorul ARSVOM, reținut de procurorii DNA. Este acuzat de constituirea unui grup organizat, abuz în serviciu şi luare de mită. Firma implicată devenise una dintre cele mai profitabile din Constanța

Wed Jun 30 , 2021
DNA a anunțat, miercuri seară, reţinerea pentru 24 de ore a lui Daniel Manole, director al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (A.R.S.V.O.M.) din cadrul Ministerului Transporturilor, în sarcina căruia s-a reţinut comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi luare de […]
ARSVOM_Dan_Manole