1750 metri de plase cu 243 kilograme de pește scoase dintr-o zonă strict protejată a Biosferei Deltei Dunării

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au scos din lacul Leahova 1750 de metri de plase mono-filament cu o captură de 243 de kilograme de pește.

În ziua de 29.02.2024, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, ocazie cu care, pe lacul Leahova, au descoperit în apă mai multe plase cu captură de pește în ele.

În urma verificărilor suplimentare s-a constatat faptul că lungimea totală a plaselor din mono-filament este de 1750 de metri și cantitatea de pește este de 243 kg, diferite specii.

„Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării de către polițiștii de frontieră și introduse în camera de corpuri delicte a instituției.”, au declarat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de utilizare de plase mono-filament și pescuit în perioada de prohibiție (zonă strict protejată), desfășurând activități specifice pentru identificarea autorilor.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A murit Max Bădin, fost lider de partid

vin mart. 1 , 2024
Max Bădin, fost președintele al Acțiunii Populare filiala Constanța, în anii 2000, a încetat azi din viață. A fost și membru în PNL, partid în care a ocupat funcția de membru în Biroul Politic Central al partidului. Max Bădin a fost și om de afaceri. A administrat o firmă care […]

V-ar putea interesa și: