18 locuri de parcare noi pe bulevardul Tomis, lângă Primăria Constanța. Se plătesc prin SMS

Primăria Constanța, prin SC Confort Urban a amenajat astăzi 18 locuri noi de parcare pe bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand și strada Traian.

În acest weekend parcarea va fi gratuită, iar de săptămâna viitoare, taxarea se va realiza prin SMS, în intervalul 08.00-22:00, de luni până duminică.

Tot de luni, parcarea de pe strada Decebal, tronsonul cuprins între bulevardul Tomis și strada Alexandru Pușkin, va fi gratuită de luni până vineri, între orele 17:00-08:00 și în weekend. Taxarea prin SMS va fi necesară de luni până vineri, în intervalul 08:00-17:00.

Plata prin SMS se va face la numarul 7475 . În funcție de zona în care se parchează și de intervalul dorit, conținutul SMS-ului va fi diferit.   

Plata poate fi efectuată și prin aplicația Constanța Parking. Aplicația este disponibilă și poate fi descărcată gratuit din Google Play si AppStore.  


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se circulă bară la bară în Constanța. Ambuteiaje în tot orașul

vin nov. 15 , 2019
Traficul rutier în orașul Constanța a fost aproape paralizat, vineri seară. Pe aproape toate șoselele principale din oraș s-a circulat bară la bară. În imaginea de mai sus aveți un print screen după Google Maps, care arată că străzile Soveja și Baba Novac erau înroșite, semn că erau pline de […]

V-ar putea interesa și: