18 persoane, reținute pentru trafic de persoane, de droguri și proxenetism

catuse

În cursul zilei de ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au efectuat 13 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de persoane și proxenetism, respectiv 14 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri și de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma acțiunilor, au fost reținute, pentru 24 de ore, 6 persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, iar alte 12 persoane au fost reținute pentru trafic de droguri și de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Astăzi, aceștia urmează a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Totodată, în cazul a 3 persoane, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile, pentru trafic de persoane și proxenetism.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Suburbia - premieră la Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”

Thu Nov 25 , 2021
Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare”, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, prezintă în avanpremieră VINERI, 03 decembrie 2021, de la ora 18.00 spectacolul SUBURBIA. Textul piesei îi aparține dramaturgului, nuvelistului și actorului de origine armeano-americană, Eric Bogosian. Spectacolul este dedicat etapei de vârstă 14+.    PREMIERA  va avea […]
teatru copii elpis