181 bolnavi de Covid-19 în spitalele din Constanța

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 689 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 27 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 539 de pacienți au fost declarați vindecați (din Constanța și alte județe). În acest moment, sunt 181 de persoane internate, dintre care 166 din județul Constanța și 15 din alte județe.

Până în acest moment, 21 de persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 au fost externate la cerere din unitățile medicale din județul Constanța. Dintre acestea, o persoană a fost externată în ultimele 24 de ore.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 167 de sancțiuni contravenționale (în cuantum de 46.250 de lei), dintre care 18 pentru nerespectarea măsurilor prevăzute în Legea 55/2020, în valoare de 1.000 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 38 de societăți comerciale și PFA.

În cursul zilei de ieri, 21 iulie a.c., peste 900 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 42 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor recomandate.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

5526 de cereri admise în prima etapă de cuprindere a copiilor în învățământul primar din județul Constanța (anul școlar 2020-2021)

Wed Jul 22 , 2020
Inspectoratul Școlar Județean Constanța a centralizat situația preliminară a cererilor de înscriere în învățământul primar pentru anul școlar 2020-2021, după prima etapă de cuprindere în clasa pregătitoare (8 – 20 iulie), prevăzută de calendarul modificat și completat în luna mai prin  ordin de ministru. La nivelul județului Constanța au fost aprobate […]
eleve-elevi-scoala