20 de kilograme de heroină, confiscate în urma unei operațiuni desfășurată în București, Constanța, Ialomița şi Călărași VIDEO

Douăzeci de kilograme de heroină au fost capturate de poliţiştii antidrog, într-o acţiune derulată în Bucureşti şi în judeţele Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi. Un cetăţean român şi trei din Republica Moldova sunt cercetaţi.

În urma unei ample operaţiuni desfăşurate pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Constanţa, Ialomiţa şi Călăraşi, poliţişti din cadrul Brigăzii de  Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurori din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Centrală şi poliţişti din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale fac cercetări faţă de un cetăţean român şi trei din Republica Moldova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

„Aceştia sunt bănuiţi că fac parte dintr-un grup infracţional organizat care livra droguri de mare risc (heroină), în România, prin intermediul unei firme de transport persoane, pe ruta Istanbul – Chişinău, în vederea comercializării de către membrii reţelei, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor limitrofe”, a precizat, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

cocaină

Potrivit poliției, 20 de kilograme de heroină au fost confiscate de poliţiştii antidrog, valoarea de piaţă fiind de aproximativ 1,5 milioane euro.

În urma activităţilor desfăşurate, în cauză au fost ridicate sumele de 19.990 de euro, 784 USD, 2.125 de lire turceşti, 2.087 de lei moldoveneşti şi 2.580 de lei.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Ludvic Orban, PNL, anunță măsuri pentru creșterea salariilor în mediul privat

Sun Oct 13 , 2019
După ce, în ultimii trei ani, PSD și-a creat un titlu de glorie că a mărit salariile din sectorul bugetar și pensiile, PNL anunță că măsuri pentru creșterea salariilor din mediul privat. Declarația a venit de la președintele PNL, Ludovic Orban, cel care va fi, cel mai probabil, viitorul prim-ministru […]
Ludovic Orban, președintele PNL