200.000 de euro pentru două camere mici. Merită?

Piața imobiliară din Constanța crește fără oprire. Prețurile cerute de dezvoltatori sunt din ce în ce mai mari. De multe ori, acest lucru este justificat și prin faptul că au crescut costurile cu materiale și forța de muncă, și prin faptul că există cerere.

Așa se face că metrul pătrat se vinde acum cu prețuri la care nimeni nu îndrăznea să se gândească în urmă cu 3 – 4 ani. Ba chiar atunci așa-ziși analiști economici ne spuneau să nu cumpărăm pentru că prețurile se vor reduce cu 20 – 25%. Vise!

În Mamaia, un dezvoltator a ajuns să ceară 200.000 de euro pentru un apartament de două camere mici, care va fi gata de-abia peste doi ani! Suprafața utilă este de numai 50 de metri pătrați, iar aritmetica ne spun că un metru pătrat se vinde cu 4.000 de euro!

Terenul pe care va fi construit imobilul se află la 1 metru de plajă, iar, în imobiliare, locația contează. Se află însă și în zona de cluburi, ceea ce poate fi un avantaj pentru cei care vin să se distreze și vor să fie aproape, dar și un dezavantaj major pentru cei care vor să închidă un ochi peste noapte.

Contractorul spune că blocul va avea un restaurant la parter. Imobilul va avea 15 etaje.

Autorizația de construire a fost solicitată de Panait Ion Ilie PFA. PFA-ul este înființat în anul 2018. Acest Ilie Panait a mai construit in Constanța, inclusiv turnul de pe strada Traian. Atunci a cumpărat terenul de la Quadrifoglio SRL, o societate cu acționari italieni, dar care a fost înființată de cinci persoane, printre care un anume Ion Cristian Serghie, potrivit Ziua de Constanța. Acesta este asociat, printre alții, cu Valentin Gheorghe Ionescu. Este, de asemenea, acționar în M&D Farers Invest alături de Sorin Strutinsky. Mai are investiții în derulare în Mamaia și Constanța.

Vă recomandăm și:

Ministrul Mediului: centralele individuale de apartament nu vor mai fi permise în blocurile noi de la începutul anului viitor

PUZ-ul Sterk Plast, care prevede că Primăria Constanța va face din Baba Novac stradă cu 4 benzi, prelungit de consilieri

Complex Verona Mamaia Nord – 5 motive ca să îl alegeți dacă vreți un apartament la mare

Apartamentele din Cluj-Napoca au prețuri șocante pentru un constănțean

Cerere mare pe piața imobiliară. Energia Residence majorează ușor prețurile

Un apartament în Mamaia, cât două în Miami plus un Ferrari

Și-au cumpărat un apartament în Mamaia Sat cu 100.000 de euro și apoi și-au dat seama că au făcut o prostie

„Locuințe” care încalcă legea în Mamaia. Autoritățile nu fac nimic

Te-ai mutat la marginea orașului, într-un „cartier” fără trotuare, parcuri și școli. De ce să plătesc eu pentru greșeala ta?

Dicționarul agenților imobiliari. Cum ne păcălesc din vorbe

Sursă foto: Imobiliare.ro


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “200.000 de euro pentru două camere mici. Merită?

  1. nu-i prost cine cere ci cel care da Vreti apartamente mari la malul marii ? mergeti la bulgari – 60 – 70 mii pe alese

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bărbat reținut după ce a încălcat un ordin de protecția și și-a agresat fiica și soția

sâm dec. 18 , 2021
Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Constanța pentru încălcarea ordinului de protecţie şi pentru agresarea soţiei şi a fiicei sale, în vârstă de 13 ani. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, sâmbătă, că în data de 17 decembrie, poliţişti din […]

V-ar putea interesa și: