22 de tone de carne stricată, la un pas de a ajunge pe piață

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu reprezentanţii DSVSA Constanţa au organizat şi desfăşurat o acţiune în municipiul Mangalia, pe linia procesării şi comercializării produselor din carne, la un abator de păsări aparţinând unei societăţi comerciale.

În urma activităţii desfăşurate a fost identificată cantitatea de 22.000 de kilograme de carne, în valoare de 154.000 lei, care nu îndeplinea condiţiile de depozitare şi fără a prezenta elemente de identificare şi etichetare.

S-a luat măsura indisponibilizării şi confiscării cantităţii respective de carne, ce a fost retrasă de la comercializare şi dirijată către o unitate specializată, în vederea distrugerii.

Societatea a fost sancţionată contravenţional cu 5.000 de lei.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

PSD Constanța se leapădă oficial de Mazăre și Constantinescu

Fri Jun 19 , 2015
Peste numai câteva zile, Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu vor deveni istorie pentru PSD Constanța. Astăzi, conducerea partidului a anunțat că pentru funcţia de preşedinte al PSD Constanţa, rămasă vacantă după demisia lui Radu Mazăre, în luna martie, vor avea loc în 29 iunie. Puteți urmări știrile Constanța 100% și […]