22 de tone de carne stricată, la un pas de a ajunge pe piață

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu reprezentanţii DSVSA Constanţa au organizat şi desfăşurat o acţiune în municipiul Mangalia, pe linia procesării şi comercializării produselor din carne, la un abator de păsări aparţinând unei societăţi comerciale.

În urma activităţii desfăşurate a fost identificată cantitatea de 22.000 de kilograme de carne, în valoare de 154.000 lei, care nu îndeplinea condiţiile de depozitare şi fără a prezenta elemente de identificare şi etichetare.

S-a luat măsura indisponibilizării şi confiscării cantităţii respective de carne, ce a fost retrasă de la comercializare şi dirijată către o unitate specializată, în vederea distrugerii.

Societatea a fost sancţionată contravenţional cu 5.000 de lei.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PSD Constanța se leapădă oficial de Mazăre și Constantinescu

vin iun. 19 , 2015
Peste numai câteva zile, Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu vor deveni istorie pentru PSD Constanța. Astăzi, conducerea partidului a anunțat că pentru funcţia de preşedinte al PSD Constanţa, rămasă vacantă după demisia lui Radu Mazăre, în luna martie, vor avea loc în 29 iunie. Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv […]

V-ar putea interesa și: