24 de localități fără apă, din cauza căderilor de tensiune

stalp cazut
Stâlp de electricitate rupt de vântul puternic

RAJA a anunțat că astăzi, în jurul orei 09,00, a cazut tensiunea si la sursele Ciocirlia de Sus, Ciocirlia de Jos, Plopeni si Amzacea, motiv pentru care abonatii din aceste localitati au ramasa fara apa la robinete.

La ora 09,30, au ramas fara energie electrica si statiile de pompare de la Furnica  si General Scarisoreanu. Abonatii din aceste localitati vor avea apa potabila pana in jurul orei 15,00, alimentarea facandu-se gravitational, prin cadere libera din rezervoarele statiilor. Si abonatii din Independenta vor avea apa din rezervorul statiei de pompare pana in jurul orei 22,00, la ora 09,30 sursa din aceasta localitate ramanand fara energie. 
La ora actuala, 24 de localitati sunt lipsite de apa potabila din cauza caderilor de tensiune de la nivelul surselor si statiilor de pompare si tratare: Arsa, Silistea, Tepes Voda, Virtop, Albesti, Tortomanu, Crucea, Negru Voda, Cotu Vaii, Darabani, Vilcele, Cerchezu, Cascioarele, Viroagha, Comana, Dumbraveni, Tataru, Mihail Kogalniceanu, Oituz, Olteni, Ciocirlia de Sus, Ciocirlia de Jos, Plopeni si Amzacea.
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cod galben de vânt în județul Constanța. Trafic restricționat inclusiv pentru mijloacele de transport în comun

Thu Jan 18 , 2018
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, pentru județul Constanța, cod portocaliu de vânt puternic, ninsoare viscolită şi vizibilitate redusă sub 50 de metri. Potrivit meteorologilor, până în jurul orei 16, în localităţile Constanţa, Medgidia, Murfatlar, Năvodari, Ovidiu, Castelu, Ciobanu, Ciocârlia, Cogealac, Corbu, Crucea, Cuza Vodă, Fântânele, Gârliciu, Ghindăreşti, Grădina, Horia, […]
autocar in sant