26 de persoane, cercetate pentru trafic de droguri

droguri

În urma a 20 de percheziții efectuate în Constanța, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au descoperit și ridicat o cultură indoor de cannabis, plante de cannabis, Xanax, aproape 1,3 kg. de substanță vegetală susceptibilă a avea proprietăți psihoactive, dispozitive de preparare, porționare și ambalare a drogurilor și 75.600 de lei.

La data de 11 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța și cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.–S.T. Constanța, au efectuat 20 de percheziții ce au vizat trei grupări infracționale care comercializau ,,etnobotanice și cannabis, în Constanța.

În urma perchezițiilor domiciliare a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, cannabis, Xanax, peste aproape 1,3 kg. de substanță vegetală susceptibilă a avea efecte psihoactive, dispozitive de preparare, porționare și ambalare a dozelor de droguri, 75.600 de lei, precum și alte mijloace de probă de interes pentru cauză.

45 de persoane au fost conduse la la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța în vederea continuării cercetărilor.

Pe baza probatoriului administrat în cauză, procurorii au dispus continuarea urmăririi penale față de 26 persoane, totodată fiind luată măsura preventivă a reținerii pe durata a 24 ore față de toate persoanele, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc în mod ilicit pentru consum propriu, precum și efectuare, fără drept, de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Persoanele reținute urmează a fi prezentate la Tribunalul Constanța cu propunerea de arestare preventivă.

La activități au participat polițiști ai I.P.J. Constanța, precum și luptători ai G.M.J Tomis Constanța.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Eficiență: căsătoriile, programate la 10 minute. Cât costă să te căsătorești în weekend

mie apr. 12 , 2017
Primăria Constanța roagă persoanele care doresc să oficieze căsătoria în anul 2017 (sâmbătă, duminică, fără sărbători legale) să se prezinte la sediul Serviciului Stare Civilă – Biroul Căsătorii, în cadrul programului de lucru, pentru programare. Conducerea Biroului a adoptat această hotărâre pentru eficientizarea serviciului de stare civilă. În zilele de […]
casatorie

V-ar putea interesa și: