26 de persoane rănite în accidente rutiere au ajuns, într-o singură zi, la Spitalul Județean Constanța

18 persoane din acest microbuz au ajuns la spital, două au murit

În cursul zilei de ieri, la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța, au fost înregistrați 369 pacienți, 26 dintre aceștia fiind victime ale accidentelor rutiere.

Ieri s-a petrecut și un accident extrem de grav, în care două persoane și-au pierdut viața: o fată de 17 ani, care mergea la școală, și un bărbat de 37. Alte 18 au fost rănite și transportate la spital

„Cinci dintre victimele accidentului rutier petrecut ieri, pe DN 38, au rămas internate în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, în secțiile Chirurgie Plastică, Ortopedie Traumatologie și Neurochirurgie, sub atenta monitorizare a personalului medical. Evoluția acestora este favorabilă. Celelalte 15 persoane au plecat cu recomandare de tratament în ambulatoriu, fără să necesite spitalizare.”, a precizat Crina Kibedi, purtătorul de cuvânt al SCJU.

Șase dintre pacienți au fost preluați de către medicii din Camera de Resuscitare (cod ROȘU), 42 au fost redirecționați către codul Galben, 302 au fost investigați pe cod Verde și 19 au fost de competența codurilor Albastru și Alb.

Vă recomandăm și:


parteneri Constanta 100% CT100
Constanta-financiara-sigla-jpg
Teasing_Tucson Exclusiv Auto
Mitshubishi
sprijina-jurnalismul-independent

Articole recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.