3 idei romantice pentru constănțenii îndrăgostiți

Romantismul este întotdeauna apreciat, în special de către femei, dar și de bărbați, chiar dacă aceștia vor să pară mai puțin sensibili la gesturi dulci. Indiferent de stadiul relației, există mereu un gest drăguț pe care îl poți face pentru partenerul sau partenera ta pentru a-ți declara sentimentele sau, dacă lucrurile sunt puțin mai avansate între voi, pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. 

Este foarte important de știut că, de cele mai multe ori, relațiile stabile pot părea lipsite de aventură, în timp ce variantele pasagere pot fi lipsite de siguranță, iar pentru a avea o legătură fericită, echilibrul dintre cele două ingrediente trebuie construit în doi, prin diverse moduri de a petrece timpul împreună, în afara uitatului la televizor.

Dacă ești din Constanța și te întrebi cum ai putea să îți surprinzi jumătatea, iată mai jos, 3 idei romantice pe care le poți aplica:

  1. O cină în doi în confortul casei

Chiar dacă restaurantul favorit este închis sau funcționează la capacitate restrânsă, asta nu înseamnă că nu vă puteți bucura de o cină romantică într-un decor agreabil. Poate nu te pricepi la bucătărie, dar ideea nu este de a prepara cea mai gustoasă mâncare, ci de a aranja masa în așa fel încât să faci cina mai specială. O poți amplasa în alt colț al casei, cum ar fi amenajarea ei în dormitor ori terasă, în aer liber. Dacă nu ai mobilierul necesar, alege mobilă pentru grădina și terasă din oferta Homelux, pentru a te bucura de briza mării sau chiar de priveliștea plajei direct din balconul proaspăt renovat. Tot ce mai lipsește pentru ca experiența să fie completă sunt lumânările, vinul de calitate și o muzică ambientală relaxantă. 

  1. Un masaj de relaxare 

Un ritual care ar putea deveni un obicei foarte seducător și benefic, deloc costisitor, este o sesiune de masaj de relaxare. Tot ce ai nevoie pentru a oferi un masaj plăcut este un prosop, ulei de masaj sau o cremă parfumată și un playlist cu muzică liniștitoare. Poți apela și la lumânărele parfumate, pietre fierbinți sau alte accesorii specifice, însă important este să acorzi minim 30 de minute acestei activități, pentru ca acest ritual să îi schimbe starea partenerului sau partenerei. Astfel, i-ai oferi un moment prelungit de relaxare pe care să-l savurați împreună. Această idee nu doar că o va surprinde plăcut, ci vă va și apropia și vă oferă oportunitatea să fiți intimi într-un alt context decât cel al momentelor intime sau al somnului împreună. 

  1. Un cadou special

Un cadou fără o ocazie specială, care poate fi o simplă plimbare pe malul mării, o carte sau un obiect de îmbrăcăminte pe care știi că perechea ta îl dorea de multă vreme, este o idee excelentă pentru o surpriză romantică! Poate fi și un simplu gel de duș cu aroma favorită pe care știi că o preferă sau un breloc cu personajele preferate dintr-un serial TV, important este să te pliezi pe gusturile celuilalt și să îi demonstrezi că ești atent la ceea ce îi face plăcere. 

Aceste trei idei sunt ușor de pus în practică și necesită un buget minim. Contextul actual, plin de incertitudini și restricții, poate fi stresant, așadar este foarte important să construiți o relație romantică, plină de afecțiune și sprijin moral pentru a vă simți mai bine. 

Sursa foto 1 : shutterstock.com 

Sursa foto 2, 3 : unsplash.com


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Guvernul a prelungit starea de alertă cu 30 de zile. Ce (nu) avem voie să facem

mie iul. 15 , 2020
Guvernul a adoptat, miercuri seară, hotărârea privind prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, începând cu 17 iulie. Mai jos puteți citi ce avem voie să facem și ce nu. „Începând cu data de 17 iulie 2020, se prelungeşte cu 30 de zile starea de alertă pe întreg teritoriul […]

V-ar putea interesa și: