350 de câini așteaptă să fie adoptați

Grumpy, Sleepy, Sneezy, Hapciu, Doc și Happy, 6 din cei 350 de câini

Peste 350 de câini se află în adăpostul public de animale abandonate Constanța și așteaptă să fie adoptați.

Adopția unui câine fără stăpân este gratuită și nu implică alte costuri financiare față de achiziționarea unui animal de la un crescător autorizat sau  de la un pet shop. De asemenea, adăpostul public efectuează vaccinări, deparazitări și sterilizări gratuite înainte de adopție, conform graficului de vârstă,  economisindu-vă astfel bani pe termen lung; 

Persoanele interesate sunt așteptate la sediul adăpostului de pe strada Câmpul cu Flori nr.11 (fostă Vârful cu Dor nr.5).  

Program cu publicul: luni, marți, miercuri, vineri între orele: 10:00- 14:00; joi 09:30 – 17:30. 

Mai multe detalii legate de adopție puteți obține de la personalul de specialitate la numărul de telefon: 0733045213. 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se dau țepe cu chirii. Sfaturile poliției

mie oct. 25 , 2023
Pentru a nu deveni victime ale infracțiunilor de  înşelăciune în domeniul închirierii de imobile, polițiștii constănțeni vă aduc la cunoștință câteva recomandări. Astfel, atunci când sunteți în căutarea unui apartament, pentru a-l închiria, asigurați-vă că persoana cu care vorbiți este cu adevărat cine susține că este. Pot exista situații în […]

V-ar putea interesa și: