36.000 de doze de vaccin Moderna vor ajunge în Centrul Regional de Depozitare Constanța

moderna

Uu număr de 178.500 doze de vaccin Spikevax/Moderna au ajuns astăzi la Institutul Național de Cercetare Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Transportul este asigurat de firma producătoare, iar dozele de vaccin au fost aduse în București pe cale terestră.

Centrul Național de Stocare a vaccinurilor împotriva COVID-19 din cadrul Institutului „Cantacuzino” este complet autorizat și avizat de către Autoritatea Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România (ANMDMR), autoritatea națională care are competență în domeniul medicamentului de uz uman.

Ulterior, dozele de vaccin vor fi distribuite, după cum urmează:

  • Centrul Regional de Depozitare Brașov: 36.000 doze;
  • Centrul Regional de Depozitare Cluj: 36.000 doze;
  • Centrul Regional de Depozitare Constanța: 36.000 doze;
  • Centrul Regional de Depozitare Iași: 34.500 doze;
  • Centrul Regional de Depozitare Timișoara: 36.000 doze.

Până în prezent, 3.182.400 de doze Moderna au fost recepționate, iar 966.712 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației.

În România, alocarea dozelor de vaccin se realizează conform calendarului de livrare pus la dispoziție de firma producătoare, sens în care, periodic, țara noastră primește tranșele de vaccin necesare imunizării populației.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consilier PNL: „Halucinant ce se întâmplă în Constanța! Administrație agresivă, politică de tip Dorel”

vin ian. 7 , 2022
Un consilieri PNL, Adriana Arghirescu, a criticat în termeni duri stâlpișorii montați pe strada Poporului din Constanța. Aceasta consideră că este absolut halucinant ce se întâmplă și că administrația locală este agresivă atât cu șoferii, cât și cu pietonii. Se referă, mai exact, la faptul că, pe această stradă, sunt, […]
stalpi constanta

V-ar putea interesa și: