4 tineri care au bătut și jefuit o persoană în propria casă, reținuți de polițiști

Imagine cu caracter demonstrativ

Polițiști din cadrul Poliției stațiunii Eforie, împreună cu polițiști ai Poliției municipiului Mangalia și ai Secției 3 Rurală Mangalia au identificat 4 bărbați, cu vârste cuprinse între 15 și 20 de ani, bănuiți tâlhărie calificată.

Astfel, la data de 23 februarie a.c., aceștia ar fi pătruns în locuința unei persoane și, prin violență, ar fi deposedat-o de bijuterii și ar fi sustras suma de 6.000 de lei și 2 telefoane mobile.

Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au documentat activitatea infracțională a celor 4, stabilindu-se faptul că sunt autorii a altor două infracțiuni de tâlhărie calificată și a unei infracțiuni de furt calificat, fapte comise în luna februarie.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 70%, urmând a fi predat persoanelor vătămate.

Trei dintre bărbații în cauză, cu vârste cuprinse între 17 și 20 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Coronavirus în Constanța, situația la zi (20 martie 2021)

Sat Mar 20 , 2021
De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 35.629 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 883 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate. Astăzi au fost raportate două decese: Deces 882: Femeie, 73 de ani, Constanța, comorbidități (șoc septic, hipertensiune arterială, […]
coronavirus