40 de profesori de la UMC se delimitează de acțiunea de azi: „Studenții prezenți în sală nu au reprezentat opinia tuturor studenților universității, și comportamentul acestora a fost sub nivelul academic care caracterizează comunitatea universității noastre”

Conducerea UMC a trimis miercuri un comunicat de presă în care precizează că un număr de 40 cadre didactice din Universitatea Maritimă Constanța „se dezic și se delimitează complet” de acțiunea desfășurată astăzi de reprezentanți ai Ligii Studenților și ai absolvenților UMC prezenți în Aula universității, la întâlnirea cu Rectorul Universității ”POLITEHNICA” București, Mihnea Costoiu.

„Considerăm că studenții prezenți astăzi în sală nu au reprezentat opinia tuturor studenților universității, și comportamentul acestora a fost sub nivelul academic care caracterizează comunitatea universității noastre. Discuțiile pe marginea unui proiect care nu aveau la acest moment decât rol de informare, nu au existat. Întâlnirea a fost dominată de atitudine violentă, manifestări non verbale, huiduieli.

Atitudinea academică și forumurile de dezbatere pe care Universitatea Maritimă din Constanța ar trebui să le găzduiască, nu își găsesc materializarea în reacția vehementă a celor prezenți în Aula universității.

În aceste condiții, dorim să ne cerem scuze pentru acest eșec de comunicare între rectorul celei mai mari universități tehnice din țară și studenții universității noastre, în reprezentarea și convocarea  realizată prin intermediul Ligii Studenților.”, se arată în comunicat.

UMC a atașat lista cadrelor didactice care au semnat olograf.

Studenții s-au declarat azi împotriva oricărei desființări sau fuziuni a UMC.

V-ar putea interesa și: Portul Constanța face parte din noul Drum al Mătăsii. DP World investește peste 70 de milioane de euro într-un nou terminal de 16 hectare

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Ce tragedie! Un bărbat care tăia stuf cu drujba i-a tăiat din greșeală capul fiului său. Acesta a decedat

Wed Nov 16 , 2022
O tragedie aproape incredibilă a avut loc azi în Tulcea. Un bărbat care tăia stuf cu drujba a tăiat din greşeală capul copilului său de şapte ani care se juca şi i-a apărut în faţă, Medicii nu l-au putut salva, iar anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. […]
politia-criminalistica