45 de clase din județul Constanța învață în sistem online

elevi scoala online

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a anunțat că, potrivit informării transmise de către DSP Constanța astăzi, 20.09.2021, pe raza județului sunt înregistrate 45 de clase care lucrează în sistem on-line din 38 de instituții școlare.

Cazuri de elevi confirmați până în prezent: 44.

Cazuri de cadre didactice confirmate până în prezent: 8.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “45 de clase din județul Constanța învață în sistem online

  1. Dupa raportarea Prefecturii numarul elevilor pozitivi creste destul de mult.Care este situatia claselor intrate in online?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

USR Agigea a strâns semnăturile pentru referendumul de demitere a primarului Maricel Cîrjaliu

lun sept. 20 , 2021
USR Agigea a anunțat că a strâns semnăturile necesare pentru organizarea referendumului de demitere a lui Maricel Cîrjaliu, primarul comunei. Vineri, 24 septembrie, la ora 10:30, USRPLUS Agigea organizează o conferință de presă în fața Prefecturii Constanța. „Vom înainta Prefecturii solicitarea organizării referendumului de demitere a primarului PSD, Maricel Cirjaliu. […]
Cristian-Maricel-Cirjaliu-Agigea

V-ar putea interesa și: