5 motive pentru care să cumperi copertine retractabile în loc de copertine normale

Pergolele retractabile reprezintă o investiție care face toți banii, cel puțin asta spun toți cei care și-au montat astfel de accesorii în apartamentele și curțile lor. Același lucru este valabil și în cazul copertinelor, la care apelează foarte des restaurantele și barurile.

Deși poate că la prima vedere nu pare așa, există foarte puține situații în care o copertină fixă poate reprezenta o soluție ideală. În continuare, vă vom prezenta câteva aspecte la care poate că nu v-ați gândit.

Care sunt avantajele oferite de copertinele retractabile?

1. Proprietarii care au locuința în zonele cu vânt, ar fi bine să aleagă copertine retractabile, care nu pot fi dărâmate de furtună. De regulă, copertinele fixe prezintă un risc mult mai mare de a fi smulse în caz de vânt puternic sau furtună. Această investiție merită pentru proprietarii de case sau alte spații de locuit. Instalarea lor nu este grea, dar necesită atenție.

2. Un alt avantaj este acela că în caz de ninsoare, copertinele retractabile pot fi deszăpezite mai simplu și mai ușor. Ele oferă o bună protecție și împotriva ploilor, de aceea sunt considerate o investiție bună de către clienții care deja le-au achiziționat. Produsele sunt de calitate înaltă și durabile în timp. Cu siguranță sunt mult mai eficiente decât copertinele normale, fixe, de aceea ele au devenit cele mai căutate tipuri de copertine în prezent.

3. De regulă, astfel de copertine sunt ideale pentru casele cu piscină, pentru că țin umbră și mențin apa puțin mai rece în zilele caniculare de vară. Cei care vor mai mult soare, pot strânge prin pliere pânza copertinei (care blochează razele puternice ale acestuia când este întinsă). În lunile de vară, oamenii vor să se bucure cât mai mult de soare, dar nu vor să se ardă din cauza radiațiilor UV puternice, de aceea pot sta la umbră sub copertine doar atunci când este caniculă și razele soarelui prea intense. Pânza copertinei retractabile poate fi o barieră în calea radiațiilor ultraviolete.

Copertinele retractabile au o manivelă prin care se poate deschide și închide pânza cu rol de protecție, aceasta se înfășoară în sensul acelor de ceasornic. Desigur există și produse mai moderne, care au telecomandă. Cu ajutorul ei se realizează deschiderea și închiderea copertinei. Funcția cea mai importantă a acestor produse este retractabilitatea.

4. Potrivit clienților, care au folosit deja copertinele retractabile, acestea sunt mai elegante decât copertinele normale, fixe. Sunt mai atractive, pot înfrumuseța spațiul liber unde sunt instalate. Au un stil modern și atractiv, la fel ca în cazul altor produse de înaltă calitate – pergole retractabile – care au același rol de protecție împotriva vremii nefavorabile – ploaie, zăpadă, soare puternic.

5. Copertinele retractabile sunt ușor de instalat, de întreținut și de folosit. Ele se pot utiliza ca protecție suplimentară împotriva soarelui și a ploii pe tot parcursul anului și în orice ocazie, pot fi montate în diferite spații, lângă peretele casei sau pe marginea unei rulote. Prin modul cum sunt realizate, ele au capacitatea de a fi strânse, sau de a fi utilizate ca protecție împotriva vremii nefavorabile.

Cu ajutorul lor se extinde spațiul exterior, ele fiind o modalitate ieftină și avantajoasă în acest sens. Materialul care se rulează este rezistent și poate prezenta un imprimeu interesant, se pliază perfect atunci când copertina este rulată. Comparativ cu acestea, copertinele normale au structuri fixe, care nu pot fi ajustate.

Pergolele sunt puțin diferite de copertine, dar au același rol. Spre exemplu, ele pot fi folosite la terasele unor localuri și restaurante pentru că sunt mai elegante, combină un design rafinat cu o tehnologie mai înaltă. Gama de produse retractabile este special creată pentru grădini, terase, piscine, activități comerciale, cafenele, baruri și restaurante.

Există pergole tradiționale și bioclimatice, dar și pergole retractabile și neretractabile. Toate sunt produse de calitate, sunt realizate de producători renumiți în acest domeniu. Produsele arată grozav, sunt simple din punct de vedere estetic și al finisajelor, moderne și liniare, oferă protecție împotriva condițiilor nefaste de mediu și funcționalitate maximă, se adaptează în orice context.

Puteți apela la servicii SEO în București pentru a informa și alte persoane despre avantajele serviciilor sau produselor pe care le comercializați.

(A)

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Noi locuri de parcare în Constanța, în urma reorganizării spațiilor existente și a eliberării domeniului public de garaje

Mon Mar 23 , 2020
Eficientizarea utilizării spațiului public urban reprezintă o prioritate pentru Primăria Municipiului Constanța. Noi locuri de parcare sunt amenajate de municipalitate, prin SC Confort Urban SRL, în urma reorganizării spațiilor existente și a eliberării domeniului public de garaje. În cartierul CET, Primăria Municipiului Constanța desfășoară un proiect complex de reconfigurare urbană […]