539 de elevi din Constanța au declarat că vor să se vaccineze

maraton vaccinare

Inspectoratul Școlar Județean Constanța a transmis către DSP o situație centralizată cu elevii din unitățile de învățământ preuniversitar constănțean care și-au exprimat dorința de a fi vaccinați, cu acordul părinților.

Această raportare se realizează în fiecare zi de joi a săptămânii.

Joi, 16.09.2021, 539 de elevi din 173 de instituții școlare din județul Constanța și-au exprimat dorința în acest sens. Cele mai multe solicitări au venit de la Liceul Teoretic Ovidius Constanța, Liceul Teoretic Decebal Constanța, Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța.

„Vaccinarea acestor elevi, precum și a cadrelor didactice/nedidactice, a personalului auxiliar, se va realiza în cabinetele medicale școlare, în punctele de vaccinare stabilite deja la nivelul județului Constanța sau cu sprijinul unităților mobile.”, au precizat reprezentanții ISJ Constanța.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța răspunde de informarea și programarea pentru vaccinare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vergil Chițac: „Orașul Constanța are toate avantajele necesare pentru a deveni o destinație turistică prioritară a cetățenilor din Salonic”

lun sept. 20 , 2021
Vergil Chițac, primarul municipiului Constanța, s-a deplasat zilele trecute la Salonic, Grecia, pentru a vizita cea de-a 85-a ediție a Târgului Internațional de la Salonic (TIF), cel mai mare eveniment expozițional din Grecia, desfășurat la Centrul Internațional de Expoziții din Salonic (Helexpo), în perioada 11-19 septembrie 2021, cu respectarea tuturor […]

V-ar putea interesa și: