76.800 doze de vaccin Moderna sosesc mâine în România, dar niciuna nu ajunge în Dobrogea

moderna

Mâine, 25 februarie 2021, sosește în România pe cale terestră, o nouă tranșă de vaccin livrată de compania Moderna, care constă în 76.800 de doze, a anunțat Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Dozele de vaccin vor fi distribuite, după cum urmează:

  • Centrul Național de Stocare București: 36.000 doze;
  • Centrul Regional de Depozitare Brașov: 14.400 doze;
  • Centrul Regional de Depozitare Cluj: 9.600 doze;
  • Centrul Regional de Depozitare Craiova: 4.800 doze;
  • Centrul Regional de Depozitare Timișoara: 12.000 doze.

Cele 36.000 de doze care vor sosi la Centrul Național de Stocare București, vor rămâne în depozitul central de la Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino” pentru a fi distribuite, conform solicitărilor, Centrelor Regionale de Depozitare Constanța și Iași la o dată ulterioară.

Până în prezent, 560.400 de doze Moderna au fost recepționate, iar 395.601 au fost deja utilizate pentru imunizarea populației.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mașinile Renault și Dacia vor fi limitate la 180 km/oră

sâm apr. 24 , 2021
Viitoarele maşini ale mărcilor Renault şi Dacia nu vor putea depăşi viteza de 180 de kilometri pe oră. Măsura a fost anunţată de directorul grupului Renault, în cadrul unui program în favoarea siguranţei rutiere.  Directorul Renault a precizat că limita nu se va aplica la brandul sportiv al grupului, Alpine. […]

V-ar putea interesa și: