8 localități din județul Constanța vor mai fi mâine în carantină

coronavirus carantina eforie lazu

Mâine, 20 decembrie, un număr de 8 localități din județul Constanța vor mai fi în carantină, a anunțat Prefectura Constanța.

„În acest moment, în județul Constanța sunt 12 localități carantinate.”, au precizat aceștia, dar urmează o serie de modificări.

Din această seară, de la ora 20:00, va înceta măsura de carantină zonală în Lumina, Mihail Kogălniceanu, Valu lui Traian, iar de mâine seară, de la ora 20:00, va înceta măsura de carantină pentru Năvodari.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a semnat ordinul privind prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru orașul Ovidiu. Măsura intră în vigoare începând cu data de 19.12, ora 20:00, pentru o perioadă de 14 zile.

Așadar, mâine, la ora 20:00, în județul Constanța, vor rămâne în carantină 8 localități. Este vorba despre: Constanța, Ovidiu, Techirghiol, Eforie, Cernavodă, Cumpăna, Târgușor și Grădina.

Citește și: Scădere spectaculoasă a cazurilor de coronavirus din municipiul Constanța TABEL

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Șase magazine din centrele comerciale VIVO și TOM, amendate cu 30.000 de lei pentru că au fost găsite deschise

Sat Dec 19 , 2020
În cursul zilei de astăzi, polițiști din cadrul Secției 2, municipiul Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona centrelor comerciale de pe raza de competență, au identificat 6 puncte de lucru ale unor societăți comerciale care nu respectau prevederile legale, în ceea ce priveşte măsura suspendării temporare a […]
auchan vivo constanta