9 paturi speciale de terapie intensivă la Spitalul Județean Constanța

spital constanta

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța suplimentează paturile de terapie intensivă pentru pacienții aflați în stare gravă din cauza noului coronavirus. Nouă paturi speciale de terapie intensivă vor fi disponibile zilele care urmează, pe lângă cele 14 deja existente.

În afară de cele 9 paturi ATI, vor mai fi alocate încă 12 paturi terapie intermediară (dotate cu oxigen).

Astfel, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța va dispune de 23 paturi ATI și 42 paturi terapie intermediară (30 existente).

De la începutul pandemiei și până în prezent, în cadrul secției Terapie Intensivă a SCJU Constanța au fost tratați 1305 pacienți diagnosticați cu COVID-19.

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța vă asigură că, în permanență,  se depun eforturi și se iau toate măsurile pentru asigurarea unui act medical continuu și de calitate.

„În același timp, pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur, vă sfătuim să aveți în continuare răbdare, să respectați cu strictețe recomandările autorităților și să vă adresați medicului de la primele semne de boală.”, au anunțat reprezentanții SCJU.

În prezent, la nivelul județului mai sunt numai două paturi libere în secțiile de Terapie Intensivă. Detalii AICI.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Județul Constanța mai are numai două paturi libere în secțiile de Terapie Intensivă

Fri Mar 19 , 2021
Județul Constanța mai avea, vineri dimineață, numai două paturi libere în secțiile de Terapie Intensivă, potrivit Direcției de Sănătate Publică. Cele două locuri sunt în Spitalul Județean Constanța, unde sunt în total 14 paturi. Conducerea SCJU a anunțat că nouă paturi speciale de terapie intensivă vor fi disponibile zilele care […]
terapie intensiva