A apărut prima intenție de candidatură pentru funcția de consilier local în Cernavodă

A apărut prima intenție de candidatură pentru funcția de consilier local în Cernavodă

Robert Eusebiu Spârcaci și-a declarat public intenția de a candida independent pentru funcția de consilier local la alegerile locale din vara anului 2020 la Primăria Orașului Cernavodă.

„De ce am decis să candidez? În primul rând pentru că îmi doresc să fac un schimb de generații în Primăria Cernavodă. Îmi doresc să vin cu alte principii, cu alte concepte despre viață, despre dezvoltarea orașului. Vreau să abordez o altă mentalitate. Schimbul de generații este un lucru firesc, cerut de însăși evoluția vieții. Însă scena politica românească poarta încă pregnant amprenta unei anomalii, cauzate de încăpățânarea cu care seniorii țin cu dinții de scaune si funcții ignorând generația tânără care ar putea scoate la liman multe dintre problemele orașului. Cu o alta fata, un alt suflu si o doctrina mult mai populista. Voi candida sub sloganul „Sprijin pentru Cernavodă”, a declarat acesta.

Alegerile locale vor avea loc în iunie 2020.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se strică vremea în Constanța: ploi torențiale, vânt, grindină

vin iun. 7 , 2019
Se strică vremea în Constanța. Centrul Meteorologic Regional Dobrogea a anunțat că până în această seară, la ora 22.00, la Constanța vremea va deveni instabilă, temporar vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși […]
ploaie constanta

V-ar putea interesa și: