A ars o cherhana celebră

Un incendiu a făcut scrum, astăzi, una dintre cherhanalele celebre de pe litoral, ”Vadu pescarilor”.

O știți probabil: este amplasată, mă scuzați, era, pe plaja Vadu, în Rezervația Biosfera Delta Dunării.

Incendiul a pornit de la vegetația uscată (încă nu se știe cu exactitate cauza) și a ajuns la clădirea de lemn, din cauza vântului foarte puternic (azi a fost chiar cod galben de vânt puternic în Dobrogea). Peste 10 hectare de vegetație au ars.

Focul nu a fost stins nici până la această oră.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cerere în căsătorie. Recunoașteți personajele?

Dum sept. 6 , 2015
Fotograful Luca Arșinel se afla ieri, pe la apus, în parcul Tăbacăriei. Acum are o rugăminte. ”În fața mea, chiar pe podul din parc se desfăsura o scenă romantică, scot aparatul foto din rucsac și încep să fotografiez. Mi-am dat seama că era vorba de o cerere în căsătorie . […]

V-ar putea interesa și: