A aruncat gunoi la întâmplare. Poliția Locală Constanța l-a amendat cu 10.000 de lei

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au surprins cu ajutorul camerelor de supraveghere o persoană care a aruncat deșeuri provenite din gospodărie pe domeniul public. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă de 10.000 lei.

În conformitate  cu prevederile art. 30, alin. 4 din OUG 92/2021 modificată prin Legea 17/2023, persoanele fizice au obligația sa depună deșeurile provenite din gospodărie, pe tipuri,  în sistemul de colectare separată a deșeurilor municipale gestionate de către operatorul autorizat.

Aruncarea gunoiului la întâmplare, pe domeniul public, duce la suportarea consecințelor.

„Pentru a evita aceste situații neplăcute, vă rugăm să nu mai aruncați gunoiul pe stradă și să nu mai depozitați sacii menajeri cu deșeuri pe domeniul public sau la colțurile străzilor. Vă reamintim că polițiștii locali monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța şi manifestă toleranţă zero faţă de persoanele care încalcă prevederile legale. Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetăţenii şi îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislaţiei de mediu la numerele de telefon 0241.484.205 şi 0341/922 sau pe adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro”, au declarat reprentanții Primăriei Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Marian Crușoveanu, PNL: Alternativa Techirghiol va avea 30,5 km și 31 de pasaje/viaducte

vin dec. 8 , 2023
Drumul expres către sudul litoralului a intrat în etapa finală de evaluare. Proiectul a fost avizat în structurile interne ale Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CTE al CNAIR), a anunțat, pe pagina sa de socializare, deputatul PNL Marian Crușoveanu, membru în Comisia pentru transporturi şi infrastructură. „Această decizie […]

V-ar putea interesa și: