A aruncat în aer un bancomat

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat două percheziții domiciliare, într-un dosar de distrugere, furt calificat și nerespectarea regimului materiilor explozive.

În urma activităților desfășurate la data de 21 martie 2020, în Agigea și Oituz, din județul Constanța, polițiștii de investigații criminale au ridicat instrumente care ar fi fost folosite în activitatea infracțională de persoana în cauză.

În fapt, la data de 26 februarie a.c., bărbatul, de 37 de ani, ar fi distrus, prin utilizarea unei substanțe explozive, un bancomat din incinta unei societăţi comerciale, din localitatea Lumina și ar fi sustras cutii în care erau depozitate sume de bani.

Față de persoana în cauză a fost dispusă măsura reținerii. Ulterior, aceasta a fost prezentat astăzi instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și al polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța, Serviciului Criminalistic Constanța și Posturilor de Poliție Agigea și Lumina.

Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.